Psykologisk Metod

Säkrare rekryteringar med UPP

Leg. Psykolog och Konsult

Om Psykologisk Metod

Psykologisk metod skapar säkra rekryteringar för alla organisationer som arbetar med talent management, genom att erbjuda forskningsbaserade kvalitativa tester och kompetenta medarbetare. Det gör vi genom att kontinuerlig säkerställa hög kvalitet på våra tester, göra dem tillgängliga för alla samt genom tillförlitlig IT, innovativa lösningar och ständig utveckling. Psykologisk Metod ska vara det naturliga valet inom talent management – idag i Sverige, i morgon över hela världen!

Tjänsten

Tjänsten som Leg Psykolog och konsult kommer att vara en bred roll med varierande arbetsuppgifter, med huvudsakligt fokus på att genomföra assessments av olika slag, från testning med återkoppling till kandidat och uppdragsgivare, second opinion, till hela rekryteringsprocesser. Du kommer även ägna mycket tid åt att vårda och utveckla våra kundrelationer genom att ge konsultativt stöd, hitta individuella lösningar, uppföljningar samt fånga upp behov som du förmedlar till övriga teamet. Möten med befintliga och potentiella nya kunder sker både face-to-face och vi telefon/skype. Vi hoppas även att du tycker det vore roligt att hålla i olika utbildningar i UPP testerna. Du kommer att representera Psykologisk Metod vid branschmässor och event. Tillsammans med övriga teamet kommer du vara med och ständigt utveckla verksamheten. Eftersom vi är ett litet team är det viktigt att du gillar att samarbeta och gärna hugger i där det behövs!

Din profil

Vi tror att du är Leg. Psykolog och har ett par års erfarenhet av att genomföra assessments av olika slag. Du har god kunskap om objektiv personbedömning vid rekrytering. Som person är du prestigelös, analytisk, noggrann, initiativtagande och kommunikativ. Du tycker om att samarbeta med andra människor och hittar gärna kreativa lösningar på utmaningar du ställs inför. När du genomför assessments strävar du alltid efter att vara objektiv och saklig. Eftersom Psykologisk Metod har kunder både i Sverige och internationellt är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du bör även vara van användare av office-paketet.

Vi erbjuder dig

Vi är ett härligt, engagerat och prestigelöst team som alla brinner för att hjälpa företag att skapa säkrare rekryteringsprocesser. Vi sitter i ljusa lokaler centralt i Stockholm och är idag ett team om 5 anställda. Anställningen är på heltid med tillträde enligt överenskommelse och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Du får ett generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner. Individuell lönesättning.

Då vi lever som vi lär kommer vi självklart att använda våra tester i rekryteringsprocessen.

Placeringsort Stockholm, resor kan förekomma.

Tycker du att detta låter spännande? Skicka din ansökan eller frågor till: julia.hallberg@psykologisk-metod.se